Little Jungle


Natuurlijk wilt u de beste opvang voor uw kind. Maar wat betekent dat?
Het juiste pedagogisch klimaat? Een professionele organisatie die zich flexibel opstelt?
Een organisatie die vertrouwen geeft? Een organisatie dichtbij huis en met ruime openingstijden?
Little Jungle heeft het allemaal!

We zijn een kleinschalige kinderopvangorganisatie in Eindhoven en verzorgen bij locatie Mamma Olifant binnen SPIL centrum Zuiderzeelaan opvang aan kinderen tot 13 jaar.

Spelen staat centraal en gebeurt de hele dag. Daarom is er veel speelgoed te vinden in de ruimtes. Zo is er in de kleurrijke peutergroep een huishoek, een knutselhoek, een bouwhoek en een leeshoek te vinden.
In de BSO ruimte kunnen kinderen prachtige bouwwerken maken aan de timmertafel, gezelschapspelletjes doen aan de grote tafel, na een drukke dag tot rust komen in de relaxhoek, of buitenspelen op het mooie plein. Dus, voor ieder wat wils!

Inschrijven, hoe gaat dat?
 
Wil je eens een kijkje nemen en een rondleiding krijgen? Dat kan geheel vrijblijvend. Ga naar www.littlejungle.nl om een rondleiding aan te vragen en dan zien we je binnenkort graag op onze vestiging! Bellen op 040–237 5761 kan natuurlijk ook, of stuur een e-mail naar info@littlejungle.nl

Een rondleiding is de beste manier om de echte Little Jungle sfeer te proeven. Wij laten u met trots onze locatie zien, en nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden!

Wij voorzien onze klanten ook graag van een informatiepakket. In dit informatiepakket kunt u ook een inschrijfformulier en een antwoordenvelop vinden waarmee u uw kinderen gemakkelijk aan kunt melden.

Via onze website www.littlejungle.nl kunt u uw kind(eren) ook direct aanmelden. Na het versturen van de inschrijving zullen wij binnen 2 werkdagen contact opnemen om de inschrijving te bevestigen.

Vraag hier direct een rondleiding aan.
 
Cookie instellingen