Activiteiten laatste schoolweek

Beste ouders,  

De laatste schoolweek is alweer bijna aangebroken. We hebben wat bijzondere activiteiten op het programma staan deze week. 

Maandagmiddag is er de doorschuifmiddag, alle kinderen gaan oefenen bij hun juf of meester van volgend schooljaar. Ook nieuwe klasgenootjes komen deze middag kijken in de nieuwe klas. 

Dinsdag heeft de OR een leuke waterspelletjesdag georganiseerd. Alle groepen gaan om de beurt lekker buitenspelen met water. Van thuis mogen ze dan meenemen: hun badkleding, handdoek, zonnebrand en evt een waterpistool, emmertjes en gietertjes. De gymles gaat deze dag ook gewoon door, dus neem ook de gymspullen mee! 

Woensdag willen jullie als ouders bedanken en een fijne vakantie wensen. Alle ouders zijn uitgenodigd om vanaf 11.00 uur-12.15 uur een drankje te komen drinken. Ondertussen zullen diverse groepen een optreden komen verzorgen.  

Op donderdagmiddag vanaf 14.00 uur wordt groep 8 uitgezwaaid, de ouders van groep 8 zijn hier van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Groep 8 heeft vanaf dat moment zomervakantie. Op vrijdag hebben ze dus vrij. 

Op vrijdag neemt elke groep zelf op een gepaste wijze afscheid van elkaar. Om 12.00 uur is de school uit en luiden we de zomervakantie in. 

Met vriendelijke groet, Team bs De Schelp

Cookie instellingen