FANTASTISCH! Het was genieten!

Gisteren was de eind-les, de ouder-les voor de kinderen van groep 3A, 3B en groep 4. Eindelijk mochten de ouders weer komen kijken en meedoen en dat was te merken! Heel veel ouders, opa's en oma's waren aanwezig en deden enthousiast mee. Ik ben dan ook echt heel trots op iedereen, ook op de kinderen. Het enthousiasme en plezier spatte ervan af! Prachtig om de samenwerking tussen ouder en kind te zien. Ook leuk en fijn om te zien dat sommige ouders, opa's en oma's ook meededen met kinderen waarvan de ouders verhinderd waren. 
Voor dit schooljaar gaat de laatste ronde alweer van start. De groepen 5 en 8 gaan voor de eerste keer Rots en Water doen vanaf 6 april en de kleuters krijgen hun tweede ronde. De vorige keer hebben deze ouders geen ouder-les gehad in verband met de Corona. Voor nu hopen we dat dit wel gaat lukken op woensdag 22 juni. Hierover later meer bericht.
Ook gaat er een naschoolse groep voor de bovenbouw starten vanaf donderdag 7 april. Meneer Sam gaat mij hierbij ondersteunen. Ouders van de betrokken kinderen krijgen hierover nog een bericht.
Wat is het toch genieten als we samenwerken, ouders, kinderen en school! Daarom wilde ik dit even delen met jullie!


 
Cookie instellingen