Laatste schoolweek

Beste ouders en kinderen

De laatste schoolweek is alweer bijna aangebroken. We hebben allerlei leuke en gezellige activiteiten op het programma staan die week. Hier een inkijkje in de organisatie.

 

- Maandag 1 juli: de doorschuifmiddag! Van 13-14.15u gaan alle kinderen oefenen bij hun juf of meester van volgend schooljaar. Ook nieuwe klasgenootjes komen deze middag kijken in de nieuwe klas. Om 14.30uur is de school gewoon uit. Voor groep 8: jullie zijn om 12.30u uit!

- Dinsdag 2 juli: Waterspelletjesdag! Alle groepen gaan om de beurt lekker buitenspelen met water. Wat mag je meenemen? Badkleding, handdoek, droge kleding, zonnebrand en evt een waterpistool, emmertjes en gietertjes. Misschien slim om alvast de badkleding thuis aan te doen en ingesmeerd naar school te komen

- Woensdag 3 juli:  Uitzwaaien groep 8: Vanaf 11.45 uur zwaaien we groep 8 uit. Hoe dat is nog een verrassing. Het is hun laatste officiële moment op de basisschool.

Hun vakantie start dan.

- Donderdag 4 juli: Vanaf vandaag is groep 8 vrij Afscheid juf Tanya en meester Sam! Alle ouders zijn uitgenodigd om tussen 08.30-09.30u gedag te zeggen.

- Vrijdag 5 juli: Elke groep neemt zelf op een gepaste wijze afscheid van elkaar. Om 12.00 uur is de school uit! Zomervakantie!

 

Namens alle juffen en meesters van de Schelp:

Fijne ZOMER! 
Tot 19 augustus!

Cookie instellingen