Naschoolse activiteiten van Meneer Rick

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Vanochtend was meneer Rick weer bij ons op school om in de klassen te komen vertellen over de naschoolse activiteiten die hij, samen met zijn team na de meivakantie bij ons op school gaat verzorgen. De kinderen waren erg enthousiast over zijn bezoek in de klassen. Sommige van u hebben tijdens de spilinloop al even kort kennis met meneer Rick kunnen maken. Hieronder een link naar de website en informatie m.b.t het inschrijven voor deze activiteiten.

https://meneerrick.nl/

Wie of wat is Meneer Rick?
Rick de Wit is de initiatiefnemer van Stichting Meneer Rick. In 2015 begon hij als conciërge in het onderwijs, maar al snel bleek dat hij veel meer wilde doen. Het hele verhaal lees je hier.

Meneer Rick verzorgt naschoolse activiteiten voor basisschool leerlingen. Met het zicht op de ontwikkeling van kinderen op het gebied van bewegen, kennis en sociale contacten zijn er verschillende activiteiten samengesteld. De kinderen leren met elkaar, van elkaar en groeien samen.

Door wie worden de activiteiten begeleid?
De begeleiding is in handen van meerdere personen. Naast stagiaires (in het bezit van een VOG), vrijwilligers, medewerkers van de BSO en andere professionals is Rick de Wit regelmatig op school en bij de activiteiten aanwezig.

Waar kan ik mijn kind aanmelden?
U kunt uw kind(eren) hier aanmelden via het inschrijfformulier . 

 
Cookie instellingen