Nieuwe informatie naar aanleiding van de persconferentie.

Beste ouder(s)/verzorger(s),
 
Hierbij geven wij u weer een update naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen vrijdag. Gelukkig voor ons en onze leerlingen mogen wij fysiek les blijven geven en blijft het onderwijs open. Wel zijn de maatregelen voor het onderwijs weer aangescherpt daarom deel ik hieronder een aantal belangrijke wijzigingen met u:
  • Ouder(s)/verzorgers komen niet in de school tenzij het echt niet anders kan.
  • Alle volwassenen dragen een mondkapje als zij zich door de school bewegen.
  • Voor de groepen 6, 6/7 en 8 geldt een dringend advies ook om een mondkapje te dragen tijdens het verplaatsen binnen de school. In de klas mag het mondkapje weer af.
  • Het advies is om alle medewerkers en leerlingen vanaf groep 6 twee keer per week preventief te testen. Wij zullen als school deze zelftesten aanvragen. Zodra deze zelftesten binnen zijn ontvangen de leerlingen vanaf groep 6 wekelijks 2 testen om mee naar huis te nemen.
  • Leerlingen en medewerkers met klachten blijven thuis, dit geldt ook voor leerlingen met milde verkoudheidsklachten. Het advies is om te testen. Bij een positieve testuitslag uitslag volgt u de richtlijnen van het RIVM m.b.t quarantaine en anders geldt de regel dat uw kind 24 uur klachtenvrij moet zijn voor uw kind weer naar school kan.
Op deze manier hopen wij de school met elkaar op een veilige manier open te kunnen houden. Zodra er wijzigingen zijn zullen wij deze met u delen.
Cookie instellingen