Start 10 januari 2022

We zijn heel blij dat de scholen vanaf maandag 10 januari weer open gaan en we de kinderen weer kunnen ontvangen. We realiseren ons dat de situatie nog steeds heel kwetsbaar is en daarom houden we ons de komende periode nog aan de adviezen die gegeven zijn door het OMT.
Dat betekent het volgende:
Leerlingen en medewerkers blijven thuis met klachten en laten zich testen bij de GGD of doen een zelftest.
Medewerkers en leerlingen van de groepen 6,7 en 8 krijgen het advies om zichzelf 2x per week te laten testen met een zelftest.
Leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 wordt geadviseerd om een mondkapje te dragen als ze zich door de school bewegen. In de klas mag het mondkapje af.
Groepen blijven (binnen) zoveel als mogelijk gescheiden gedurende de schooldag.
Medewerkers en externen dragen een mondkapje als ze zich door de school bewegen.
Medewerkers houden (waar het kan) 1,5 m afstand van elkaar. Leerlingen hoeven geen afstand te houden van elkaar en van medewerkers.
Ouders of verzorgers komen niet in de school tenzij dit echt niet anders kan.

Omdat we nog steeds te maken hebben met een leraren tekort kan het voorkomen dat er geen vervanging is in de groep als de leerkracht ziek is en/of klachten heeft. We proberen zoveel mogelijk intern op te lossen, maar willen u wel vragen om er rekening mee te houden dat er een situatie kan ontstaan waarin we u vragen om uw kind thuis te houden. We informeren u hierover via deze nieuwsapp.
 
Cookie instellingen