Start schooljaar 2021-2022


We hopen dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad. Wij zijn als team al goed gestart deze week en zijn lekker uitgerust. We kijken ernaar uit om de kinderen maandag feestelijk te ontvangen. 
Met de nieuwe Corona maatregelen is het weer mogelijk om gebruik te maken van de 2 poorten op het plein. Het halen en brengen ziet er dan als volgt uit:
  • U kunt uw kind naar het grote plein brengen tussen 8.15- 8.30 uur. Ouders mogen het plein mee op lopen om daar afscheid te nemen. De kinderen wandelen alleen naar binnen en worden daar opgevangen door de groepsleerkrachten. Ouders mogen helaas nog niet mee in de school omdat we dan de 1,5 m afstand niet kunnen handhaven. We maken een uitzondering voor ouders van kinderen die voor het eerst naar school gaan.
  • Om 14.30 uur kunt u uw kind ophalen op het plein (de poorten gaan open om 14.25 uur). De leerkrachten staan met de groep op het plein om 14.30 uur. 
We houden ons verder aan de Corona maatregelen die bekend zijn, dus; de hygiëne maatregelen, de 1,5 m afstand tussen volwassenen en het advies om thuis te blijven met klachten en/of het testen bij klachten. 
Cookie instellingen