Tevredenheid vragenlijst voor ouders

Tevredenheidspeiling De Schelp 

Deze week ontvangt elke eerste ouder/verzorger (zoals aangegeven op het inschrijfformulier) per e-mail een tevredenheidsvragenlijst over onze school.

Voor ons is het erg belangrijk dat deze vragenlijst door zoveel mogelijk ouders ingevuld wordt, zodat wij een representatief beeld krijgen van hoe ouders het onderwijs en de onderwijsontwikkelingen op De Schelp ervaren. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 8 minuten van uw tijd. Het zou dus ontzettend fijn zijn als u even de tijd ervoor wilt nemen! Uw antwoorden worden anoniem verwerkt.

Het is de bedoeling dat u de vragenlijst invult n.a.v. uw algemene beeld van De Schelp. Kies bij vragen die specifiek over 'de leerkracht van uw kind' gaan en bij meerdere kinderen op De Schelp, dan ook voor het kind/de leerkracht waarbij de huidige ervaring het meest passend is bij uw algemene ervaring op De Schelp.

Mocht u de vragenlijst niet per e-mail ontvangen vandaag (check ook even de SPAM box) óf bent u gescheiden en wilt u beiden een vragenlijst ontvangen; stuur dan even een bericht naar deschelp@skpo.nl. Wij regelen dan voor u een extra inlogmogelijkheid die u op papier zult ontvangen.

 

 

Cookie instellingen