Vriendschapsweek

Beste ouders,

Aan het begin van het schooljaar starten we altijd met de 'Gouden Weken'. Hierin wordt aandacht besteed aan groepsvorming en een fijn klassenklimaat zodat we hier met elkaar een schooljaar lang plezier van hebben. 
Het programma van volgende week sluit hier goed bij aan. 
Van maandag 18-9 t/m vrijdag 22/9 is het namelijk de Vriendschapsweek. De hele week staat in het teken van vriendschappen aangaan en behouden. We staan stil bij de waarde van vriendschap en stellen onszelf en elkaar de vraag 'Wanneer ben je een goede vriend(in)?'.
Op donderdag 21-9 krijgen we bezoek van De Liefdesdokter. Die dag komen liefdesdokter Inge en haar team met hun Vriendschapsloket naar het schoolplein en krijgen alle klassen gedurende de dag een consult bij De Liefdesdokter. De kinderen kunnen dan vragen stellen over vriendschap.
Ook tijdens de ouderkamer zal speciaal aandacht gegeven worden aan hoe je de 'vriendschapskracht' in je eigen leven kunt versterken. Jullie zijn van harte welkom om deel te nemen aan dit speciale "spreekuur". We hopen jullie deze mooie ochtend te zien van 8.30 - 10.00u. 

 
Cookie instellingen